Air VPN - The air to breathe the real Internet
 
Air VPN - The air to breathe the real Internet
 
 
Het weer
Fotoalbum Gastenboek

Contact

Links

Gesponsorde links Colofon

Disclaimer
 

Stop Spam Harvesters, Join Project Honey Pot
 
 
 
Disclaimer

Deze site (parodie.oant-moarn.nl) is een parodie en bevat uitsluitend flauwekul. De maker van deze site doet dit puur voor de lol en hoopt dat de bezoeker er een zelfde genoegen in vind als de maker bij het creëren ervan.

parodie.oant-moarn.nl is niet gelieerd aan enige andere externe website. Bestaande links van externe websites met parodie.oant-moarn.nl vormen geen onderschrijving van de inhoud van deze sites door parodie.oant-moarn.nl. parodie.oant-moarn.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze externe websites. Bovendien is parodie.oant-moarn.nl niet verantwoordelijk voor externe links en/of websites die op enigerlei wijze publiciteit maken voor parodie.oant-moarn.nl.

Alle teksten op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd. Teksten mogen niet zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de redactie van parodie.oant-moarn.nl worden overgenomen of gepubliceerd, in welke vorm dan ook, en moeten na het verkrijgen van toestemming altijd voorzien zijn van een bronvermelding (parodie.oant-moarn.nl).

Indien u denkt dat parodie.oant-moarn.nl in overtreding is met de auteursrechten van een bedrijf en/of persoon, dan wordt u vriendelijk verzocht om contact op te nemen.

Het is in principe niet mogelijk op parodieoant-moarn.nl te adverteren. parodie.oant-moarn.nl maakt gebruik van GoogleAds voor een bijdrage in de kosten voor hosting.
Wel kunnen er eventueel uitzonderingen worden gemaakt voor bijvoorbeeld goede doelen, of voor leuke of bevriende sites (geen banner-exchange).

 
 
 

© 2024 Paulus Pisweer | oant-moarn.nl